Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-09@03:53:48 GMT

میدان پر رفت و آمد انتخابات ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۴۳۸۵

میدان پر رفت و آمد انتخابات ۱۴۰۰

خرداد: رصد حال و هوای انتخاباتی اردوگاه های سیاسی کشور حکایت از آن دارد که میدان انتخابات ۱۴۰۰ قرار است میدانی شلوغ و پر از کاندیدا باشد. به گزارش خرداد به نقل از خبر آنلاین ،هوس «رئیس جمهور شدن» این روزها به سر سیاسیون زیادی افتاده است، فرقی ندارد قالیباف و سعید جلیلی و محسن رضایی باشند که سال هاست دل به این رویا بسته‌اند چه نوآمدگانی چون سعید محمد یا ضرغامی یا .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

این ماه های نزدیک به انتخابات ۱۴۰۰ گویا ماه های پرتب و تابی قرار است در سیاست ایران باشد، آنقدر که به قول یکی از همین کاندیداهای احتمالی انتخابات، مینی بوسی از کاندیداها می خواهند برای تکیه زدن بر کرسی ریاست پاستور باهم به رقابت برخیزند.

آنها که نمی آیند، آنها که می آیند

اما هفته ای که گذشت هفته انتخاباتی پرخبری بود، برخی نام های لیست بلندبالاهای کاندیداها رسما راه خود را ازاین لیست جدا کردند و تاکید کردند قرارشان بر کاندیداتوری نیست، برخی با اما و اگر حرف زدند تا نامشان را فعلا در درون لیست نگه دارند و احتمالات بر سر آمدن برخی دیگر از کاندیداها بر نیامدنشان چربید.

آقایِ رئیس به بهارستان راضی نیست

نام آقایِ رئیسِ مجلس، این روزها بیش از دیگر کاندیداهای ۱۴۰۰ در میان گمانه زنی های انتخاباتی مطرح می شود. برخی براین اعتقادند که تکیه بر ریاست پارلمان یازدهم نتوانست قالیباف را راضی کند تا از هوس ریاست جمهوری بیفتد. خبرهای جسته و گریخته حکایت از این دارد که قالیباف زیرپوستی فعالیتش برای ۱۴۰۰ را کلید زده است و حتی برخی تحرکات چون سفرهای استانی یا فشار آوردن بر دولت را در راستای همین حاضر شدن برای میدان رقابت ۱۴۰۰ می دانند.

در هفته ای که گذشت اما اظهارنظرهای برخی چهره های نزدیک به او این احتمال را پررنگ تر کرد. دبیرکل جبهه جهادران ایرن اسلامی از قطعی شدن فعالیت های انتخاباتی قالیباف برای ۱۴۰۰ خبر داد. پیشتر نیز خبری درباره حضور نزدیکان قالیباف در یک ستاد انتخاباتی در ساختمان مشروطه جنجال برانگیز شده بود. قالیباف گرچه تا به امروز موضع گیری صریحی در این خصوص نداشته است اما نشانه های کنار هم قرار گرفته می گویند سرهنگ بازهم خواهد آمد.

محسن رضایی در لباس اقتصاددان یا نظامی؟

«ذهن خوانی نکنید»؛ این آخرین واکنش محسن رضایی به سوالی درباره کاندیداتوری اش در انتخابات ۱۴۰۰ بود. او که به مثابه انتخابات پیشین نامش در لیست کاندیداهای احتمالی قرار دارد مدتیست دست فرمان انتخاباتی گرفته است، اظهارنظرهای او علیه سیاست های اقتصادی دولت و ارائه تزها و پیشنهادات اقتصادی، یادآور تلاش های پیشین محسن رضایی برای ارائه چهره ای در قدوقامت ریاست جمهوری است. او حتی اخیرا وعده های دلاری هم می دهد و معتقد است«اگر اقتصاد و تولید ملی ما راه بیفتد، هیچ ایرانی‌ای نیست که درآمد سرانه آن زیر ۵۰ هزار دلار باشد. »

رضایی مدتیست حملات به دولت را هم شدت بخشیده است و عملا وارد فاز رویارویی با دولتمردان شده است. با پررنگ تر شدن احتمال حضور نظامی ها در انتخابات ۱۴۰۰ شاید محسن رضایی هم بدش نیاید که وجهه اقتصادی را که تاکنون رأیی برایش نداشته را کنار بگذارد و در زمره کاندیداهای نظامی قرار گیرد. برخی خبرها نیز حکایت از آن دارد که اطرافیان سیاسی محسن رضایی و مشخصا جبهه ایستادگی تلاش دارند تا سردار را برای کاندیداتوری چندین باره مجاب کنند.

ضرغامی بالاخره محبوب می شود؟

تلاش زیادی برای ساختن وجهه ای سیاسی و محبوب از خود دارد، نشست و برخواست با اصلاح طلبان و اصولگرایان و حتی برخی چهره های پرحاشیه را در همین راستا از مدت هاپیش کلید زد و بساط صبحانه های سیاسی را به راه انداخت. از همان زمان بود که زمزمه های دور و نزدیک می گفتند ضرغامی درحال مقدمه چینی برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری است. او این روزها بی پرده و مستقیم از هوس رئیس جمهور شدنش حرف می زند. ضرغامی در راه محبوب کردن و رای جمع کردن حتی بدش نمی آید که به نیروهای انقلابی هم کنایه بزند آنچنان که اخیرا گفته است«عنوان اصولگرایی یک پوست خربزه زیر پای بچه های انقلاب است»

ضرغامی در فضای مجازی هم حضوری پررنگ دارد و تلاش دارد با نسل جدید ارتباطی بی واسطه برقرار کند.

نوبخت خیال رقبا را راحت کرد

«من برای بازگشت به دانشگاه لحظه شماری می‌کنم.» محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه با گفتن این جلمه تکلیف اهالی سیاست و رسانه را با گمانه زنی ها درباره کاندیداتوری اش روشن کرد. او که نامش در لیست دولتمردان کاندیدای ۱۴۰۰ قرار داشت طی هفته اخیر بالاخره لب به اظهارنظر گوشید و تاکید کرد که قراری برای کاندیداتوری ندارد و به دانشگاه باز خواهد گشت. پیش از او برخی دیگر از دولتمردان چون اردکانیان و ظریف حضورشان در انتخابات ۱۴۰۰ را رد کرده بودند.

رئیسی ریاست یک قوه را رها نمی کند

گرچه بسیاری از اصولگرایان امید داشتند به پشتوانه ۱۶ میلیون رای رئیسی در سال ۹۶ او رئیس جمهور ۱۴۰۰ شود، و حتی خود او هم بعد از آن انتخابات، استارت تشکیل سازوکاری انتخاباتی را در جریان اصولگرا زد اما منصوب شدنش به ریاست قوه قضاییه او را در مسیری دیگر قرار داد. ابراهیم رئیسی که از قضا نامش همچنان در لیست کاندیداهای ۱۴۰۰ بود و برخی معتقد بودند او نیز به مثابه قالیباف به ریاست یک قوه رضایت نخواهد داد و هدف اصلیش را در پاستور جستجو می کند این هفته بالاخره لب به سخن گشود و درباره کاندیداتوری اش در انتخابات گفت« فقط به قوه قضاییه فکر می کند.»

میدان پررفت و آمد انتخابات ۱۴۰۰

تا انتخابات ۱۴۰۰ راه زیادی باقی نمانده است اما رصد حال و هوای انتخاباتی کشور گویای آن است که در هفته ها و ماه های پیش رو باید منتظر رونمایی از کاندیداهای جدید دیگری باشیم، میدان انتخابات ۱۴۰۰انگار قرار است میدانی پررفت و آمد و شلوغ باشد.

برچسب ها: انتخابات ۱۴۰۰

منبع: خرداد

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ۱۴۰۰ محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مدیری به دلیل تخلفات انتخاباتی برکنار نشد

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در دور اول انتخابات در استان تهران چه در ایام تبلیغات شاهد رفتار قانونمندانه داوطلبین و همچنین مدیران و مردم بودند و در روز انتخابات نیز شاهد انتخابات پرشور، سالم و با امنیت بالا بودیم.

وی اظهار کرد: با توجه به وسعت و جمعیت در استان تهران گزارش بسیار اندکی به ستاد انتخابات مبنی بر تخلف ارسال شد که به تخلفات رسیدگی شد اما مدیران دستگاه‌های اجرایی با توجه به قوانین و مقررات انتخاباتی فعالیت داشتند و هیچ مدیری چه در دستگاه‌های اجرایی و چه در شهرداری و بخشداری و حتی فرمانداران تخلفات انتخاباتی نداشتند.

استاندار تهران ادامه داد: در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین شهرستان ورامین در روز جمعه برگزار خواهد شد و از حدود یک ماه قبل تمهیدات برگزاری منظم و با نهایت امنیت در استانداری و فرمانداری‌های تابعه این ۲ حوزه برگزار شد.

وی تاکید کرد: هم اکنون آمادگی خوبی از سوی ستاد انتخابات استان تهران وجود دارد و قطعا انتخابات دور دوم حتی از دور اول نیز با نظم و امنیت بهتری برگزار خواهد شد.

به گفته فخاری، در این دور دستگاه‌های تمام الکترونیک در کلیه شعبات اخذ رای وجود دارد و برای رفاه و آسایش و همچنین حفاظت از آرای مردم این دستگاه‌های تمام الکترونیک در خدمت مردم خواهد بود.

به گزارش ایرنا، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و ۱۶ نماینده از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و یک نماینده در حوزه انتخابیه شهرستان ورامین با رای مردم انتخاب خواهند شد.

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس دوازدهم و مروری بر «۹ ماه انتخاباتی» در ایران
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • هیچ مدیری به دلیل تخلفات انتخاباتی برکنار نشد
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • پرسپولیس با رکورد 17 گل در شهر قهرمانی به میدان می‌رود
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان