Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-دبیر کل حزب مستقل و اعتدال ایران گفت: اصولگرایان به دنبال این هستند که قالیباف را به ریاست مجلس برسانند، اصلاح طلبان هم به دنبال تعیین حجت الاسلام مجید انصاری برای ریاست مجلس هستند

قدرتعلی حشمتیان، دبیر کل حزب مستقل و اعتدال ایران، درباره اینکه از نظر شما چه فردی ریاست مجلس آینده را برعهده دارد؛ گفت: اصولگرایان به دنبال این هستند که قالیباف را به ریاست مجلس برسانند، اصلاح طلبان هم به دنبال تعیین حجت الاسلام مجید انصاری برای ریاست مجلس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مستقلین و اعتدال نیز درصدد بودند تا علی مطهری را به ریاست مجلس برسانند، اما گزینه مستقلین رد صلاحیت شد. البته رفع ابهام این موضوع به فضای روزهای باقی مانده تا انتخابات بستگی دارد.

حشمتیان در پاسخ به این سوال که با توجه به همین فضای موجود در جامعه، کدام نامزد احتمال ریاست مجلس را دارد، خاطرنشان کرد: باید نامزدهای دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب وارد مجلس شوند، اما به نظر من اکثریت مجلس یازدهم در دستان طیف اصولگرا قرار خواهد داشت. البته یک اقلیت از اصلاح طلبان و اقلیتی هم از مستقلین در مجلس یازدهم حاضر خواهند بود. فراکسیون اصولگرایان در مجلس آینده قدرتمندتر خواهند بود، آن هم به این دلیل است که نامزدهای اصلاح طلبان و مستقلین و اعتدالگرایان کمتر تائید شدند.  

انتشار لیست انتخاباتی حزب مستقل واعتدال ایران 

همچنین دبیرکل حزب مستقل واعتدال ایران لیست انتخاباتی حزب متبوع خود را درحوزه تهران، ری، شمیرانات، شهرری واسلام شهر منتشر کرد.

بنا بر آنچه باشگاه خبرنگاران جوان نوشته است لیست مذکور ۲۰ کاندیدای مشترک با لیست علی مطهری نماینده تهران و رئیس صدای ملت دارد. فهرست کاندیداهایی که دراین لیست موردحمایت علی مطهری. قرار گرفته اند، بیست نفر و فهرست کاندیدای موردحمایت قدرتعلی حشمتیان هشت نفر بیشتر از لیست علی مطهری و سی نفره می‌باشد که به شرح زیر است:

۱-مجید انصاری
۲-غلامرضا مصباحی مقدم
۳-علی عباسپور تهرانی‌فرد
۴-محمدرضا راه‌چمنی
۵-محمدحسین مقیمی
۶-مصطفی کواکبیان
۷-علیرضا محجوب
۸-افشین علا
۹-محمدرضا نجفی
۱۰-سید فرید موسوی
۱۱-محمدعلی وکیلی
۱۲-رامین مهمان‌پرست
۱۳-رضا تقی‌پور انوری
۱۴-علی اصغر پور عزت
۱۵-داود محمدی
۱۶-سهیلا جلودار زاده
۱۷-فریده اولاد قباد
۱۸-الهام امین‌زاده
۱۹-پروانه مافی
۲۰-زهرا ساعی
۲۱_عبدالحسن روح الامینی
۲۲_فهیمه خانمحمدزاده
۲۳_سیدرضا تقوی
۲۴_سیدمحمدحسینی
۲۵_لاله افتخاری
۲۶_زهرا صادقی
۲۷_سارا فدایی
۲۸_زهره الهیان
۲۹_مجید کیوانی
۳۰_ وحیدامجدیان

راهی جز شرکت در انتخابات وجود ندارد

محمود صادقی، نماینده مردم تهران، با تأکید بر لزوم مشارکت همه آحاد جامعه در انتخابات دوم اسفندماه گفت: به نظر من راهی به جز شرکت در انتخابات وجود ندارد. در واقع تنها راه اثرگذاری مردم بر روند امور همین انتخابات است. انتخابات مجرای دخالت اراده مردم بوده و علی‌رغم تنگناهایی که وجود دارد من انتخابات را تنها راه می‌بینم.

بنابر گزارش ایسنا، وی افزود: در چارچوب تصمیمات اصلاح طلبان و به عنوان یک عضو از این مجموعه می‌گویم که هیچ‌گاه اصلاح طلبان به دنبال تحریم انتخابات نیستند و همیشه برای حمایت از کاندیداها و ارائه لیست، راهبردی معقول داشته‌اند.

این عضو فراکسیون امید مجلس عنوان کرد: در واقع در حد امکان لیست ارائه می‌شود چرا که لازمه ارائه لیست واحد این است که به تعداد مناسب اصلاح طلب شناخته شده وجود داشته باشد که بتوان عملکرد آن‌ها را تضمین کرد. البته این موضوع با توجه به تجربه در انتخابات گذشته بوده است؛ چرا که در آن زمان چندان اصراری بر هویت اصلاح طلبی افراد نبوده و ملاک صرفا مشارکت حداکثری بوده است. ولی براساس همین تجربه که به دست آمد توجه شد که باید برای تضمین عملکرد اشخاص اطمینان بیشتری بر جهت‌گیری و هویت آن‌ها وجود داشته باشد.

لیست‌های فرعی دلیلی بر وجود موازی‌کاری در جریان اصولگرایی نیست

حسین قربانزاده، فعال سیاسی اصولگراف در پاسخ به این پرسش که علت ارائه لیست‌های متعدد از سوی جریان اصولگرایی در این دوره از انتخابات مجلس چیست، اظهار کرد: ما در حال حاضر در دوره‌ای به سر می‌بریم که دسترسی همه افراد به شبکه‌های اجتماعی که به نوعی بدل به رسانه‌های کوچک و تاثیرگذاری شده‌اند، فراهم است. همین امکان سبب شده کسانی که خود را دارای نظری می‌دانند با تکیه بر ابزارهایی همچون فتوشاپ، فهرستی آماده کنند و در آن افراد مورد نظر خود را قرار دهند و با اشتراکاتی نسبت به لیست‌های دیگر منتشر سازند و در شبکه‌های اجتماعی پخش کنند.

بنابر گزارش ایسنا، وی افزود: با توجه به این شرایط و نیز با یادآوری اینکه در دوره‌های گذشته هم لیست‌های فرعی و کوچک وجود داشته و حالا هم وجود دارد، به نظر می‌رسد مانوری که برخی رسانه‌های عمدتاً نزدیک به جریان رقیب درباره تعدد فهرست‌ها در میان اصولگرایان می‌دهند، یک کار سیاسی و تبلیغاتی است. وگرنه در هر دوره‌ای از انتخابات ممکن است لیست‌های کوچکتر هم مطرح باشند و حتی در میان خود اصلاح‌طلبان نیز اوضاع به گونه‌ای است که برخی‌شان از حضور در انتخابات سر باز زده‌اند، برخی لیست جداگانه داده‌اند و عده‌ای هم ائتلاف کرده‌اند.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: در مجموع ارائه لیست‌های فرعی را نمی‌توان مصداق موازی‌کاری در امر ائتلاف و وحدت دانست. الان اصولگرایان ۳ لیست اصلی دارند که همان‌ها هم مرجع اکثریت رای‌دهندگان متمایل به این جریان خواهد بود و این ۳ لیست نیز با یکدیگر مشترکاتی هم دارند اما به هرحال انتظار این است که شرایط به سمتی حرکت کند که حتی همین میزان از تباین نیز میان لیست‌ها دیده نشود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد اصولگرایان به دنبال لیست انتخاباتی اصلاح طلبان اعتدال ایران مجید انصاری حزب مستقل وجود داشته ارائه لیست علی مطهری لیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز مانده به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم حملات و افشاگری‌های جدیدی درباره محمدباقر قالیباف در حال انجام است؛ خودش، همسرش، فرزندانش و البته مشاورانش و دستگاه‌های منتسب به او؛ همگی هدف این افشاگری‌ها یا حملات هستند و در همه موارد پای قالیباف هم وسط است.

محمدباقر قالیباف در بازه زمانی نیمه دوم سال گذشته تا روزهای منتهی به دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، تحت حملاتی از همین دست بود؛ اما آنچه سوال‌ برانگیز شده این موضوع است که مواد اولیه و خام افشاگری‌ها چه اندازه کثرت دارند که دو دور انتخابات را پوشش داده‌اند! البته اینها غیر از موضوعات افشا شده در دوران ریاست بر مجلس و قبل‌تر در جریان دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری است که درباره او منتشر شده بودند.

افشاگری‌ها درباره قالیباف و اطرافیانش به دو صورت انجام می‌شود؛ نخست توسط چهره‌های سیاسی و دوم توسط حساب‌های توییتری در فضای مجازی. هدف هم قاعدتا در کوتاه مدت، جلوگیری از ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم است که احتمالا طیف جبهه پایداری و تندروها بیشترین سهم را خواهند داشت.

بخش اول چگونه کار می‌کند؟

یک شکل از افشاگری ها، توسط برخی نمایندگان مجلس یا چهره‌های سیاسی است که صورت می‌گیرد؛ آنها در قالب توییت و مصاحبه مواردی را بیان می‌کنند. آنهایی که در این بخش از سناریو نقش‌آفرینی می‌کنند، بیشتر عملکرد مدیریتی و سیاسی قالیباف را زیر سوال می‌برند و از بابت چهره‌های نزدیک به او مانند مشاورانش سخن به میان می‌آورند.

به عبارت دیگر آنکه این دسته از افراد سعی می‌کنند به روایت خودشان، بر اساس قاعده بازی‌های سیاسی رفتار کنند و وارد مسائل خانوادگی نشوند. از سوی دیگر، بستری که این افراد بر آن اقدام به بیان سخنانشان یا به عبارت بهتر افشاگری‌هایشان می‌کنند، معمولا سایت‌ها و خبرگزاری‌هایی هستند که موضع‌گیری‌هایی علیه قالیباف دارند.

مثلا روز گذشته، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مجلس یازدهم و از منتقدان قالیباف، با خبرگزاری دولت یعنی ایرنا گفت‌وگو کرده است. این گفت‌وگو واجد هر دو شرط بود؛ یک چهره سیاسی منتقد رئیس مجلس با خبرگزاری دولت که زاویه‌ای جدی با مجلس و بخصوص قالیباف دارد، سخن گفته است. او در این گفت‌وگو تاکید کرده «در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند». او در بخش دیگری مستقیما مشاوران قالیباف را هدف قرار داده و در انتقاد از آنها گفته «مشاوران رئیس مجلس هر بودجه ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است.»

نوباوه‌وطن که به تفکرات جبهه پایداری مشهور است، این بار به مشاوران قالیباف اتهام زده است: «گاهی افرادی که به عنوان مشاور در مجلس دائما رفت وآمد می‌کنند و در میان نمایندگان می‌نشینند و اینها تصمیم سازی و فکرسازی و رای‌سازی می‌کنند. یک نفر را می‌خواهی رای بدهی اینها هستند که می‌گویند به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند. قول می‌دهند که فلان کار را برای شما می‌کنیم فلان وام را می‌دهیم در حوزه انتخابیه‌تان فلان کار را می‌کنیم.»

نوباوه بخش دیگری از سخنانش را در راستای خط خبری چند روز اخیر خبرگزاری دولت بیان کرده است؛ یعنی فشار و حمله به مرکز پژوهش‌های مجلس بابت انتشار گزارش‌هایی بر خلاف میل دولتی‌ها. او گفته «بعضی از کارمندان مرکز پژوهش‌ها هنگام بررسی بعضی از طرح‌ها و یا لوایح، اعمال نفوذهای فردی و سیاسی می‌کردند و جریان خاصی را آنجا مشاهده کردیم به خصوص در مورد ساماندهی طرح فضای مجازی که صددرصد از طریق رسانه‌ها مستقیم از طریق فضای مجازی و اینترنت پخش می‌شد ما شاهد بودیم قبل از اینکه حتی مصوباتش بخواهد به تصویب برسد و یا رای‌گیری صورت بگیرد در فضای مجازی از طریق مرکز پژوهش‌ها منتشر می‌شد.»

خبرگزاری ایرنا در هفته‌های اخیر به صورت مسلسل‌وار اقدام به انتشار مصاحبه‌هایی کرده که مشخصا مرکز پژوهش‌های مجلس را زیر ضرب برده است. مصاحبه‌های ایرنا با نمایندگانی بود که منتقد عملکرد قالیباف از یک سو و از سوی دیگر حامی دولت هستند. آنها عملکرد مرکز پژوهش‌ها را مورد انتقاد قرار داده‌اند که از این طریق، سقلمه‌ای هم به قالیباف می‌خورد.

بخش دوم چگونه عمل می‌کند؟

بخش دوم سناریویی که این روزها در ارتباط با قالیباف در حال اجراست، افشاگری درباره خانواده‌اش است. برخی اکانت‌های توییتری که بعضا هم بدون نام و نشان واقعی هستند، اقدام به انتشار مدارکی درباره فرزندان قالیباف می‌کنند؛ مدارکی درباره تحصیل اسحاق قالیباف در استرالیا و مراودات مالی دو پسر قالیباف(اسحاق و الیاس) و همچنین همسر رئیس مجلس.

از قرار معلوم مدارک منتشره در دسترس این طیف منتقد این روزهای قالیباف بوده است؛ البته منظور نه منتشرکنندگان، که آنهایی منظورند که این مدارک را در اختیار منتشرکنندگان قرار داده‌اند. به عبارت دیگر، آنها این مدارک را در کشوهایشان نگه داشته بودند تا در موعد مقرر و زمانی که لازم است قالیباف زیر ضرب افکار عمومی برود، منتشر کنند.

یعنی آنها مشغول استفاده ابزاری از قالیباف بوده‌اند و حالا که پاجوش‌هایشان در حال رشد است، دیگر انگار نیازی به حضور قالیباف لااقل در صندلی ریاست ندارند. از همین رو افشاگری‌، پشت افشاگری درباره قالیباف در حال انجام است.

هرچند برخی معتقدند که مسائل خانوادگی نباید وارد دعواهای سیاسی شود، اما این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که افرادی نظیر قالیباف و دیگر چهره‌های تصمیم‌گیر، که شب و روز بر شعارهایشان پافشاری می‌کنند، آیا توانسته‌اند این شعارها را در خانواده خود نیز جاری و ساری کنند یا خیر؟ آیا توانسته‌اند فرزندان خود را متقاعد کنند تا بر اساس سبک زندگی‌ای که خودشان مبلغ آن هستند، زندگی کنند؟ قاعدتا با افشای سفرها و مخارج و سبک زندگی فرزندان قالیباف، او زیر ضرب شدیدی قرار گرفته است اما همچنان همان شعارها را فریاد می‌زند.

اهداف چند لایه از افشاگری‌ها

قاعدتا با بررسی و کنار هم قرار دادن ردپاهای موجود در این اقدامات علیه قالیباف، آن طیف سیاسی که مشغول زدن رئیس مجلس است، مشخص می‌شود. آنها اهدافی چند لایه داشته و دارند که تا الان به توفیقی نسبی دست پیدا کرده‌اند.

نخست عدم راهیابی قالیباف به مجلس بود که البته هدفی بلند پروازانه بود و آنها تمرکزشان را بیشتر بر روی راهیابی یک قالیباف ضعیف شده به مجلس گذاشته بودند. آنها به این هدف نخستشان دست پیدا کردند و قالیباف که نفر اول رای‌گیری ۱۳۹۸ بود، پایین‌تر از محمود نبویان، حمید رسایی و امیرحسین ثابتی قرار گرفت؛ ‌البته که همه اینها به لطف پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در تاریخ جمهوری اسلامی است.

دومین هدف، پایین کشیدن قالیباف از صندلی ریاست است که آنها در این برهه زمانی تا زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس جدید بر آن تمرکز دارند؛ اگر موفق شوند که قالیباف را از کرسی ریاست به زیر بکشند، عملا توانسته‌اند که او را از حیض انتفاع در سیاست ساقط کنند. چرا که در این صورت، هدف سوم‌شان که خنثی‌شدن توان سیاسی قالیباف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ و رقابت با ابراهیم رئیسی است، عملا به صورت اتوماتیک کسب می‌شود.

بنا بر این اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند؛ کوتاه مدت؛ ‌نشستن قالیباف بر صندلی نمایندگی در صحن و نه هیات رئیسه و بلند مدت، قالیباف‌زدایی از سیاست و عدم توانایی سیاسی‌اش برای ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903949

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست