Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سالک کاشانی درباره علت داغ نشدن فضای انتخاباتی در کشور گفت: تجربه ادوار گذشته نشان می دهد که ۲۰-۳۰ روز منتهی به زمان انتخابات این فضا شکل می گیرد، البته علل دیگری هم وجود دارد. یک ماه پیش فتنه بنزینی داشتیم. همچنین مشکلات و آسیب های اجتماعی و فرهنگی مزید بر علت شده است.

عضو جامعه روحانیت مبارز درباره صحبت‌های آقاتهرانی که گفته «اگر به لیست واحد نرسیدیم، مشترکات لیست را بالا ببریم» اظهار کرد: پایداری‌ها می‌گویند «به اجماع برسیم» اما در طول ۴۰ سال گذشته هیچ تصمیمی نبوده که روی آن اجماع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی بعد از ارتحال امام، اعضای مجلس خبرگان در انتخاب رهبر معظم انقلاب به اجماع نرسیدند و برخی نظر دیگری داشتند.

وی با بیان اینکه موضوع اجماع با وحدت فاصله دارد، افزود: شیوه رسیدن به وحدت، عمل براساس نظر اکثریت است. در مجلس با نظر اکثریت قانون تصویب می کند یا در همه شوراهای مختلف، نظر اکثریت ملاک قرار می گیرد. آقایان {پایداری} موضوع اجماع را مطرح می کنند برای اینکه لیست دیگری داده شود.

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر قرار است وحدتی شکل بگیرد همه باید به اصول پایبند باشند. البته این پیشنهاد که بیاییم مشترکات بین لیست‌ها را تقویت کنیم، این هم یک نوع شیوه وحدت محسوب می‌شود، اما اینکه چقدر توفیق به همراه داشته باشد جای بحث دارد.

وی درباره احتمال افشاگری‌های شب انتخاباتی اصلاح طلبان شورای شهر علیه قالیباف اظهار کرد: این اتفاق جدیدی نیست. معمولا یکی از مسائل بد در زمان انتخابات تخریب دیگری برای پیروزی شخصی یا گروهی است، بنابراین امکان چنین اتفاقی از هر دو سو وجود دارد. اما روال منطقی آن است که هر مسئله ای از کانال های قانونی‌اش باید پیگیری شود. التهاب آفرینی در جامعه با هدف کسب پیروزی درست نیست.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1335657

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جامعه روحانیت مبارز جبهه پایداری محمد باقر قالیباف اصلاح طلبان انتخابات مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در پیامی در فضای مجازی نوشت: ادعای حمایت دولت یا مسئولان اجرایی انتخابات از یک لیست سیاسی در مرحله دوم انتخابات مجلس شایعه‌ای برخاسته از بداخلاقی و بی‌تقوایی یا بی‌اطلاعی محض است.

بنابر روایت ایرنا، وی اظهار داشت: برای وزارت کشور و دولت، دغدغه‌ای غیر از برگزاری انتخاباتی شکوهمند در کمال امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904376

دیگر خبرها

  • سبک زندگی متفاوت آقازاده‌ها؛ افشای مدارک علیه فرزندان قالیباف از سوی توئیتری‌ها
  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • فیلم/ حضور قالیباف در نمایش وحدت جبهه انقلاب
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!